.

hej, kom nyss hem från skolan och har just satt mig och ska se julkalendern. Det blir att fara på fotbollsträning sen och efter det ska nog jag och mamma baka. Låter bra! Har typ ingen läxa i veckan, så det blir bara att ta det lugnt. grymt skönt! Ska nog ta och planera lite julklappsköp också, ha det bra!
Puss på er! ;*
 
 

Söta!

Hej, for till stan idag efter skolan för att handla lite julklappar. Sånukan jag kryssa för en till sak på min inköpslista. Jag hoppas verkligen att jag slipper all julstress iår! Har bestämt mig för att handla klart typ alla julklappar redan i veckan. Vi får väl se om jag lyckas!
 
Efter middagen gick jag till Jakob. Mötte han halvvägs så blev en liten prommis. När vi kom till han hälsade vi på de urgulliga fåren, såg på julkalendern och she's the man. 
En godnattpuss från mig och fåret! ♥
 

Pepparkaksbak

Hej Hej! Ligger fortfarande i sängen och degar. Inte bra! Ska ut och springa med mama och smilla snart så man får igång lite förbränning på gårdagens godsaker. Låter ganska bra tycker jag!
 
Igår for jag till jojjo kring två där vi fixade oss för att fota men det hann bli för mörkt (+ att jag var lite sölig..) så vi drog in till Willys och köpte peppakakshus och dekorationer, eftersom det inte fanns på ica. Sen for vi till mig, vi käkade middag här och efter att ha legat i min säng och snackat och.. ja, jag vet inte riktigt vad man kallar det? Busat, flummat, varit allmänt onormala? Aja, ni förstår nog ;) Efter det drog vi igång med det årliga "pepparkakshusbakningseventet". Vi firar 4 år iår! Wihooo! Ovanligt fina hus levererades iår, men övning ger ju färdighet. Sen blev det lite blue wather high, fruktsallad, ships och godis! Myyyyyys!