Lokalsinnet testas

 
Kring två så kom mamma och hämtade mig från Daniel och när jag kom hem så stannade jag inte länge. Det blev att sätta i musik i öronen och ta med Smilla på en lång prommis. Drog över isen och utforskade Djupviken litegrann, vilket jag inte skulle ha gjort. Blev överrumplad av stora läskiga stenlejon, jagad av en liten terrier (Smilla har lingon veckan), blivit utskrattad av några barn utan anledning (så vitt jag vet), halkat och även gått vilse i de evinnerliga virr varret av kvarter som någon dålig ingenjör ritat upp. 
Men till slut hittade jag till Ica så jag lyckades hämta ut ett paket jag beställt och även handla en påse nötter. Sen klarade jag mig faktiskt mycket bättre på vägen hem och valde att inte plumsa över isen utan att ta bron. 
När jag kom hem lagade jag middag till familjen, börjar bli så wifey så ni anar inte. Marinerade kycklingklubbor med couscous och stekt tomat och majssallad med parmesanost. Yum!
Resten av kvällen har spenderats åt att skriva om Kinas ekonomiska skillnader och även haft lite panik innan eftersom vi inte haft något internet förrens vid åtta tiden. 
Jag har varvat plugg med monteringa av olika möbler i mitt rum, så jag har varit rätt så effektiv faktiskt! Alla möbler är nu på plats, så imorgon om jag har tid, hade jag tänkt städa upp och placera alla saker på rätt ställe. Så skönt att vi börjar få saker och ting i ordning tillslut. 
Kom just ner till mitt rum från ett kvällsfika med familjen så nu ska jag ta och skriva en liten snutt till på min analysdel innan jag slår igen ögonen för en tidig dag imorgon.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback