Onsdag

 
Hade långdag idag och slutade inte förens halv tre. Hann nästan göra klart min illustration på vårt hus, tänkte lägga upp den när jag är klar. 
När jag kom hem så satte jag mig i vanlig ordning med lite te och den här gången en godispåse med mamma och mös på. Sen somnade jag i någon timma och kände sen när jag vaknade att jag inte alls orkade fara och träna, vilket var min tanke från början. 
Till middag blev det skink- och broccolipaj, en favorit, och efter det så blev det en prommenad med bror och Smilla. Sen hann jag plugga lite innan jag och mamma for till Fårön, nyfikna som vi är. Men tyvärr hade det inte hänt lika mycket som vi hoppats på, men det kommer!
Sen har jag hunnit surfa och kvällsfikat och fastnade även på Nellys REAriktigt farligt måste jag säga! Blev att jag klickade hem en grej tillslut! Nu ska jag stanna uppe på datorn i några timmar till, bara för att jag kan liksom. Lektionerna börjar ju inte förrens halv tolv, så jag kan vara uppe heeeela natten! hahaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback