PDOL • day1 • day2

 
 
 
 
För någon helg sedan så drog Piteå Dansar och Ler igång. En av de roligare helgerna här i Piteå med mycket folk i rörelse och alla man känner träffar man på minst en gång under helgen. Det är så glad och härlig stämning, så kul! 
Så efter jobbet på Onsdagen så gick jag direkt till Linus där massor av mina vänner redan befann sig. Jag köpte med mig en kycklingburgare till middag och satt mig med mina vänner för surr och sång till musik. 
Kvällen var otroligt rolig och blev mycket dans och skratt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen därpå (torsdagen) så samlades vi ett stort gäng på Tages bro för att påbörja festligheterna och äta lite lunch ihop. Vi spelade volleyboll, lyssnade på musik och badade i kanalen. Måste säga att jag spenderade mer tid i vattnet än på land, så skönt var det att svalka sig mellan minuterna i solen. 
 
 
 
 
Efter det så blev det lite karuseller. Jag, Daniel och Linus åkte virvelvinden vilket var otroligt kul! Det roligaste var att kolla på varann medans ens ansikten blev förvrängda av hastigheten och grimaserna man gjorde när man vek sig av skratt. 
Festivalmat blev det varje dag under helgen och denna goda langos till middag. Mums! Efter det så blev det lite vila innan folk började samlas hos Linus igen. Jag åkte hem kring nio för att se lite serier och äta lite popcorn. Jobbade dagen därpå så kände att det var bäst att vila upp sig. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback