My sunday in pics

 
 
 
 
Min soliga och mysiga lediga söndag började med att jag och Daniel tog våra Pennyboards in till stan. Så härligt nu när jag äntilgen fått kläm på det, går faktiskt mycket snabbare och smidigare än man tror. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inne i stan så mötte vi upp Amanda, Linus och Ludvig på stan. Vi införskaffade oss några nya fina filtar och köpte med oss mat för lite picknick. Jag hade så mycket cravings för sushi så köpte mig lite favvorullar. Vi la oss på Södra Hamn och solade litegrann. Linus kom och gjorde oss sällskap och vi alla hade det så mysigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen när vi var less solandet så gick vi till skateparken och åkte lite. Ska försöka lära mig det också hade jag tänkt, lär bli lite små skrubbsår. Amandas pappas lilla vovve Chilla fick också vara med, så fick lite valpmys ocskå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Daniel åkte och handlade till middagen och sen så bjöd vi familjen på grillat när det kom hem senare på dagen. Uppskattades verkligen. 
 
 
 
 
 
 
Efter grillning och lite vilandes i soffan så begav vi oss vidare för lite golf i kvällssolen. Några slag på ranchen, även här en sport jag tänkte lära mig. Hur ska detta gå, tror jag har lite för höga tankar om mig själv. 


Vart är din ursnygga gråa jacka ifrån? :D

Svar: Den är från H&M, skiftar lite i blått! :)
Matilda Fernberg

2017-07-22 | 22:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback