Kaosartad start

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För precis en vecka sen så vaknade jag och Daniel uppspelta över att åka på en mysig solsemester tillsammans. Till Dubai, för att uppleva och njuta av solen. Tio minuter innan vi skulle hoppa in i bilen till Luleå Airport så fick jag ett sms där det stod att vårt flyg till Arlanda har blivit inställt. Paniken började snabbt komma och vi började försöka hitta någon lösning. Satt i telefon och köer i nästan två timmar och tårarna började komma. Vi hade blivit omplacerade till ett flyg som gick fyra timmar senare än vårt första, vilket innebar att vi inte skulle hinna till terminalen + checka in väskor i tid. Tillslut bestämde vi oss för att åka mot flygplatsen och chansa på att vi skulle hinna med vårt egentligen för sena flyg. 
Mamma hjälpte oss och när vi var på flygplatsen så fick vi tips om att bara ha med handbagage och sen försöka springa från planet till vår nästa flygning. Vi åkte och köpte två nya kabinväskor snabbt och packade om. Fick såklart inte med allt utan mycket lämnades kvar, men vi hade ju en chans att ta oss till vårt flyg. 
När vi landade i Stockholm så lyckades vi rusa av planet och sprang så snabbt vi kunde till utrikes på terminalen längst bort (såklart). Jag hade så ont i halsen och ville stanna och vila med mina väskor så många gånger längs vägen, usch vad jobbigt det var. Men på en kvart så hade vi lyckats ta oss från planet till terminalen. Snälla människor lät oss gå före i säkerhetskontrollerna och när "the final call" ropade ut våra namn så var vi 20m bort och hann precis i tid. Hade så mycket adrenalin i kroppen, men vi klarade det. Som jag hade trott från början som optimist fast Daniel var nära på att ge upp. Bad en bön och använde attraktionslagen och det fungerade! 
 
Såhär fint var vårt plan med Emirates, så skönt att kunna ta det lugnt och njuta av flygresan. Ett glas vin till middagen och ett stort utval av filmer gjorde vår flygning supermysig!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback