Gnarly Birger

 
 
 
 
 
 
 
En superkul helg som började med AW med jobbet på fredagen. Åkte till Södermalm och satte oss på en mysig båt och drack öl och åt pizza till middag. Såg Stockholm skyline utanför över vattnet och bara njöt av det trevliga sällskapet och utsikten. Kvällen fortsatte sen med några ur gänget som fortsatte till en gayklubb vid globen. Hade otroligt roligt, slutade inte allt för sent däremot eftersom det vankades födelsedagsfest dagen därpå. 
 
En mysig lunch med dessa två dagen därpå. Åt på Gnarly Birger där jag åt min favorit; halloumiburgare med sötpotatispommes. Gick en sväng på Drottninggatan och hittade lite smått till min outfit på kvällen. 
For hem och åt middag och sen så åkte jag iväg till min jobbarkompis Charles för att sminka mig ihop med han, Emil, Molly och Ami. Temat för kvällen var musikvideos, jag klädde ut mig till Zara Larsson och hade en helrosa outfit på mig. VI åkte sen till Natascha som hade festen och spenderade hela kvällen där, var otroligt roligt och så kul idé. Tyvvärr så glömde jag helt bort att ta några bilder hade så trevligt att det blev bortglömt. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback