IKEA

 
 
 
 
Vår söndag, dag tre i flyttprocessen, så började vi med en liten sovmorgon efter dessa tidiga mornar. Åt frukost i allt flyttkaos på vårat nya fina porslin. 
 
 
 
 
Sen begav vi oss ut till Barkarby för att storhandla på IKEA. Behövde egentligen inte överdrivet mycke saker, men tog en otroligt lång tid ändå. Det skulle designas ihop egen garderob och tv-möbel för att passa just vår lägenhet. Tillslut hittade vi det optimala som alla var överens om. 
Vi åt lite lätt lunch mellan shoppingen, varsin räkmacka och kaffe. Sen så skyndade vi oss vidare för att snabbt plocka på oss lite mer nödvändiga småsaker. När vi fått med alla delar till alla möbler och lyckas passa in dem i släpet så tog vi tag i nästa punkt; en tv. Det viktigaste enligt Daniel! Även det tog ett tag att välja ut, men tillslut blev det en Samsung smart TV som passade in på alla våra (Daniels) krav. 
 
 
 
 
 
 
Kvällen fortsatte med att bygga ihop en hel del möbler, tog också längre tid än väntat. Väggarna här är tydligen gjorda av ett bruk material som smular sönder så fort man borrar eller gör hål i väggen. Det gjorde allt lite mer komplicerat för oss alla, men pappa och Daniel löste allt tillslut. 
Till middag blev det take out från Taco Bar. Var mycket gott! Satt bra efter en hel kväll av byggande och tjorvande, det var vi värda. 
Det var även sista kvällen med mamma och pappa innan de åkte till sitt hotell för att sen åka vidare tidigt på morgonen. Det var faktisk lite sorgligt, kändes jättekonstigt att de helt plötsligt skulle befinna sig så långt bort. Att man aldrig mer skulle se dem minst en gång per dag, även om det bara var för att hinna snabbt hem och byta kläder eller hämta datorn. 


Lilla hjärtat ❤️❤️❤️

2017-09-09 | 23:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback