Hanini

For till Hanna direkt efter skolan idag. Vi skulle egentligen plugga svenska men det slutade med att vi kollade på snygga killar i skolkatalogen och bara pratade. Vi var dock duktiga de 10 sista minuterna innan min buss gick för då kollade vi iaf igenom det! 
 
Har nyss kollat på massa julklappar på internet. Haha, det är viktigt för mig okej?
 
Nu ska jag ta tag i svenskan och sen blir det att fara på träning, tiao!
 
 

Värsta dagen i mitt liv..

ghkdsgslkjosdl!!! Blir så arg att jag vill dampa loss på tangentbordet lite. Får jag det? Tack på förhand!! lfvjliugjvidljgövprojfvksöoijvf!!!
 
Har skrivit äckel historia från 13.30 till 11.00 non-stop. (har ätit dock) Så ni kan nog förstå mig om jag är less!!! 
 
Förlåt kära läsare..
 
En JAG FÅR SINNE bild till ett JAG FÅR SINNE inlägg! +att bilden passade bra in på min dag också!

Funkis

Var hos Evve igårmed hon och Emmy. Vi började med att gå ut och gå, hurtiga som vi är. Jag var i klädd reflexväst och pannlampa, Emmy hade reflexväst och Evve hade en ficklampa. Det var inte en vacker syn kan jag då säga! Vi gick runt i spåret uppe på berget och pratade. Lite läskigt var det, eftersom emmy var tvungen att påminna oss om att det såg ut precis som i en skräckis när vi gick lite off road. Sen gick vi till en likpark och skämde ut oss ännu mer.. vart ska det här sluta.. Men jag gillar oss ändå ♥
 
När vi kom tillbaka till Evve skissade vi upp en ritning på ett pepparkaks hus och satte sen igång att baka (efter ett tag kom oliver också, han får vi inte glömma). Riktigt nöjda blev vi fakiskt. Vi har nog aldrig lyckats så bra som igår. Det blev iaf ett funkis, med en söt liten brevlåda. 
 
 
 
Lite dålig kvalla, men skyll på Evve det var henne jag tjuvade den av ;)

Halloween

Eftersom jag ligger hemma sjuk så har jag tid att lägga ut litw bilder från halloween.