Gårdagen

Tjoman! Efter skolan igår så drog jag och mamma in till stan. Vi skulle hitta mig en vinterjacka, vinterskor och löparskor. Hittade dock ingen vinterjacka, så jag får väl frysa hela vintern då...  Vi fikade lite innan vi stack vidare till sport ringen och köpte mina favvo dojjer! Har velat ha de jätte länge men då fanns det inte i min storlek. Så jag är ganska nöjd nu!
 
Kring 6 hade jag ingenting att göra så jag Emmy och Evve hoppade på en buss in till stan, vi visste egentligen inte vad vi skulle göra men det blev en lyxshake på max till slut. Sen tog vi bussen tillbaka till bergsviken och våldgästade Adrian. Oliver och liv kom också. Vi var där ett tag och spelade kort, snackade mm. Senare skjutsade adrian oss med moppebilen till mig. Här såg vi redriding hood och sov i princip, haha! 
 
 

Duktig tjej

Hej där! Morgonen började skitbra! Sov till halv tolv och fick sen plättar till frukost. Mamma är ju för snäll. 
Sen så bar det av till stan för att kolla på några mobiler på elgiganten. Men någon mobil blev det då verkligen inte! Kön var ungefär 200 m lång, och ded var för att ta sig in! Så det blev att fara och köpa lite grejer till mamma som fyller år imorgon. 
 
For sen och sprang (premiär tur med mina nya skor), så nu är jag ny duschad och fräsch. Ska ta och städa mitt rum nu sen blir det att göra sig klar, äta middag och sen fara till Ellen och fira henne. Låter skit bra tycker jag! 
 
Bildbrist...

-

Touch your heart,
Close your eyes.
Make a wish, 
Say goodnight.
 
Sky so widw, 
Stars so bright,
Off the lights,
Sleep so tight.
 

Kompis!!!

Hej! Idag så har jag och min broder lagat tacos aldeles själva! Nog är vi stolta nog! 
Efter middagen ringre jag Elin och bad henne komma över och plugga med mig. Det började faktiskt bra! pluggade kanske i en kvart eller nått sånt. Men sen så spårede det.. Så typ de tre resterande timmar har vi bara snackat och så. Känner mig lite bad ass som skiter i läxorna! haha ;)
 
Har ingen passande bild, sorry! 
 
 

Snö!!

Hej, tänkte bara medela att det snöar! Alla vet nog om det redan, men jag ville också skriva om snön som alla andra! Så det tykte jag att jag var värd efter att ha bloggat så fint ;)
 
Jag vet egentligen inte om jag gillar snön elr inte? Brukar egentligen älska när snön kommer, jag brukar längta i ungefär en månad tills det börjar snöa. Men jag hann inte i år! Jag hann ju inte med! Det gick så himla snabbt, var typ aldrig höst? Är det vinter nu eller? Måste jag köpa nya vinterskor/vinterjacka? Måste jag köpa julklappar nu också??? 
 
Jag tycker det är väldigt förrvirande!? Eller så är det jag som är väldigt förrvirande förvirrad???
 
Har börjat lyssna på jullåtar! Inte bra! 

Tjena kompisar!

Hej där! Hade tänkt skriva ett inläg nu då eftersom att så många klagat över att jag suger på att blogga. Fattar egentligen inte varför ni vill läsa min blogg för den suger. Men aja, jag gör väl det bästa jag kan antar jag! ;)
 
Så ni fattar rätt nu: Det är inte säkert att jag kommer blogga varje dag. Ni vet hur jag är, kanske det här blir enda innlägget på bloggen på tre månader! Who knows?
 
Bild från i fredags