Fotboll.

Hola! Idag var ungefär hälften av våran klass på fotbollsturneringen för skolan på nordlunda och skämde ut oss. Vi förlorade båda matcherna.. Men vi kämpade tappert iaf! Rasmus lyckades göra ett mål anfra matchen, tack och lov!Det skulle ha varit lite tråkigt att inte ha fått något..
 
Efter matcherna orkade vi inte fara tillbaka till skolan så vi for och köpte lite lunch och sen drog jag, Clara och Hanna och dansade lite Gangnam style. Det var inte vacker.. Sen drog vi in till stan och fikade och snackade i kanske 2h? 1h?? Jag vet inte, men jag missade iaf bussen två gånger. Lyckat! ;)
 
 

Tillbaka ett tag

Hej där! Hade tänkt skriva lite på bloggen nu igen, det var ju ett tag sen sist. Men förvänta er inte ett långvarit förhållande! Jag ska dock försöka göra mitt bäst, i promise!
 
Dagen spenderades med emmy. Vi bestämde oss för att skita i läxorna och fara hem till mig och baka ist. Det tyckte vi lät som en riktigt bra ide så tillslut kom vi överrens om att vi skulle baka chocolate chip cookies. Vi gick upp till ica för arr köpa ingredienser, nutella is tha chit! haha ;)
När vi gått halvvägs så började vi prata om att fota och så vi blev lite peppade och tog några impuls kort. Dem blev faktiskt ganska bra tycker jag.
 
Vi gjorde dessutom ett videoinlägg när vi bakade. Så om ni är riktigt snälla kanske ni får se resultatet av det någon gång! Kakorna vi gjorde blev inte lika goda som vi hoppats. Jag menar när det är nutella i dem borde dem ju vara gudomliga!
 
Aja, imorgon blir det Fotbollsturnering på skolan. Riktigt roligt kommer det bli att spöa skiten ur alla andra klasser, haha!
 

Fattar ni hur snygg bästis jag har?!? Nog blir ni lite avis va??