Stockholm

 

Monday

Hej hej! Vanlig skoldag idag, har inte så mycket att tillägga förutom att jag lunchade med Hanna, Cissi och Michaela. När vi slutat drog jag och Emmy in till stan en snabbis. Jag lyckades otroligt nog med att inte köpa någonting och spara till Stockholm istället. Kan bero på att jag inte hade med min börs, men det är ju detaljer.
När jag kom hem var jag så wifeeee att jag lagade Pasta Alfredo till familjen (en guldstjärna till mig). 
Efter träningen började jag och mamma att dra igång med packningen. Drar ju till min pojkvän i Stockholm imorgon! ♥ (Justin för er som av någon konstig anledning inte läser tidningarna) Sen satte vi oss framför tv:n med massa godsaker och taggade med Never Say Never
 
See you soon honey!

VS

Man blir glad när pappa kommer hem med sånt här!
 

18 vårar (tydligen)

Heeej! Vaknade hos Johanna imorse. Vi degade i sängen typ en timma innan vi tog tag i våra liv och gick och åt frukost. Åsa var så snäll att hon hade lagat plättar med sylt, grädde och B&J. Muuums!
Sen skyndade jag iväg till min 18 årige Hanna som naturligt vis skulle firas! Där bjöds det på smörgåstårta och andra läckerheter. Jag, Milla, Linn och Hanna flydde efter ett tag från småisarna och gick ner och snackade och mös allmänt. 
 
Grattis älskade du! Hoppas du fick en fin 18 års dag! Love you skitunge! ♥
 

Lördag

Lördagen började med vinst! Skönt! Match resultatet blev 5-0 och dessutom gjorde jag två av målen så jag kan inte annat än vara glad.
Sen blev det pizza på gul och blå till middag med Johanna. Sen gick vi till 24 och hängde, vi träffade massa nytt och gamalt folk och alla är lika roliga och trevliga. 
Kring 3 bestämde jag och Johanna oss för att gå hem och sova. Somnade kring 4 efter att ha myst och snackat lite. 
 
Me like you! ♥

Emmys B-day

Firade Emmys födelsedag i fredags. Jag, Johanna, Evelina och oliver började med att bjuda henne på hennes favorit rätt Pasta Alfredo. Som vi så duktigt hade lagat till henne. 
Sen tog vi bussen in till stan för att Emmy fått en massa uppdrag att göra. Priset hennes var en fruktsallad när vi kom hem. Mysig kväll!
 

Betner

Tja tja! Sitter och väntar på att föreställningen med Magnus Betner (någon känd komiker tydligen) ska starta. Jag och Emmy underhåller oss med snapchat i väntan på komikern.

Sen blir det att fara hem till mig och förbereda middag för ikv då mina favoriter ska fira en av favoriterna! Klarspråk: Emmy fyller år!


.

Lite bilder från i helgen med Evelina och Oliver
 

stan

Firade farmors födelsedag imorse kring 11. Mamma hade gjort våfflor så det blev dagens frukost. Sen for jag och mamma in till stan men jag gick och shoppade själv eftersom mamma lämnade mig för en av sina väninnor. Inte så snällt! Men jag behövde inte vara ensam så länge eftersom Arvid kom och fikade med mig på Nodo.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för träning, sen så far jag till Arvids stuga ikväll och sover där med en massa annat mysigt folk. 
 
                                                                                                - M