Julafton

 
Kalle sattes i vanlig ordningn igång klockan tre. Jag såg ungefär hälften, det viktigaste, och gick sen ner och hjälpte till med maten. Maten var klar strax över fyra, och det fanns verkligen hur mycket som hellst att välja på, mina absoluta favoriter var, revbensspjällen, grönkålspajen, apelsinsalladen och waldorfsalladen. Mätta och glada så tog vi barnen och spelade ett parti Den försvunna diamanten. Jag lyckades hitta diamanten, men stod tyvärr åter som förlorare. 
Efter det vankades det helisar och efter ett tag hälsade en välkänd gäst på. Tomten var så söt med sin lilla nisse till hands, fick till och med en kram. Måste nog ha varit snällast iår tror jag, för min pakethög sträkte sig högt. Jag fick sååå mycket fint, är så tacksam! Var hur glad sm hellst över julklapparna!
Efter det försvann ganska många i sitt pakethhav och skulle pröva alla saker dem fått, jag inkluderad. Men det avbröts av en supergod efterrätt i form av chokladtryffelkaka med grädde, inlagda päron och massa praliner till. Verkligen hur gott som hellst! 
Efter det drog jag igång en musiklek med jultema, där lyckligtvis resultatet blev lika, perfekt i juletid. Efter det mös det bara på tills vi avrundade kvällen kring elva. 


Sluta lek så fashion du är bara en vanlig svenssons som alla andra

Svar: Haha, önskar det vara Victoria som skrivit! Det hade varit nå ;')
Matilda Fernberg

2014-12-25 | 21:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback