Vita - Eos

Fjäderlampa - Eos pendel, VITA, Rum21.se (här)
 
Idag, fredag så har jag endast varit hemma och tagit det lugnt. Jag har hunnit på en liten springtur med vovven på morgonen och nu så sitter jag hos mormor och morfar för att tjuva lite internet. Vi är åter igen utan. Får tillbaka det på mondag. 
 
Idag har jag i alla fall ringt och bokat denna snygga lampa på Mio. Har 300 kr rabatt på en vara där så då tyckte jag och mamma att det passade ypperligt att köpa en taklampa till mitt sovrum. Tanken är sen att när jag flyttar hemmifrån så kan den användas över ett soffbord eller liknande. Har länge suktat efter den här söta fjäder lampan från Vita. Enda problemet har varit att den är så dyr. Men nu så, den kommer passa perfekt in i mitt rum, och den kommer absolut följa med mig när jag flyttar. 
 
Dessutom vill jag ha tavlan på bilden till höger, men har ju en liknande i samma bildserie från Vee Spears, så jag klarar mig just nu i alla fall. Lampan finns inte på mio på nätet eftersom det inte är deras eget märke, men ni kan hitta samma på Rum21. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback